Кібербезпека для бізнесу Полтавщини

Версія для друкуВерсія для друку

Міністерство цифрової трансформації, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес та Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України»  презентували Програму з кібердіагностики бізнесу.

Ініціатива має допомогти  компаніям зрозуміти, у якому стані перебуває кібербезпека на підприємстві, а також надати рекомендації щодо покращення їх стійкості в цифровому середовищі.

Програма розроблена для представників малих та середніх підприємств, які зареєстровані в Україні, працюють з персональними даними та мають цифрову інфраструктуру (застосунки, вебсайти, працюють з хмарними сховищами даних тощо).

500 компаній зможуть безкоштовно отримати одну з трьох послуг:

Тест на проникнення – дає змогу стимулювати потенційні кібератаки та виявляти вразливості цифрової інфраструктури компанії.

Тест безпеки застосунку – допоможе виявити потенційні вразливості  та надати рекомендації щодо їх усунення.

Оцінка вразливостей інформаційного середовища – комплексний аналіз безпечності цифрової інфраструктури компанії.

Детальніше ознайомитися з інформацією та подати заявку на отримання/надання послуг можна за посиланням: https://cutt.ly/xehN0b09

Додатково:

Програма з кібердіагностики бізнесу реалізується за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України».  Адміністратор програми – Київська школа економіки.

Наверх ↑