У травні 2025 року на території міжнародного інноваційного центру м. Мілан (Італія) відбудеться виставковий захід «Tuttofood 2025» за участі українського бізнесу за сприяння платформи цифрової дипломатії „Nazovni” Міністерства закордонних справ України та

Версія для друкуВерсія для друку

У травні 2025 року на території міжнародного інноваційного центру м. Мілан (Італія) відбудеться виставковий захід «Tuttofood 2025» за участі українського бізнесу за сприяння платформи цифрової дипломатії „Nazovni” Міністерства закордонних справ України та Посольства України в Італійській Республіці.

«Tuttofood 2025» – провідна B2B виставка для всієї агропродовольчої екосистеми, яка є орієнтиром у світі для виробників та дистриб’юторів якісної продукції щодо постачання продуктів харчування та напоїв.

Дата проведення: із 05 по 08 травня 2025 року.

Сайт виставкового заходу: https://www.tuttofood.it/en/

Місія виставки: просування високоякісних продуктів в Італії та в усьому світі.

Виставка структурована відповідно до продуктових галузей та пропонує повний асортимент продукції, а саме зосереджується не лише на традиційних товарах, але й на нових споживчих тенденціях та нових сегментах ринку. Зокрема «Tuttofood 2025» це:

всебічна та масштабна професійна виставка з міжнародним фокусом, що є національною та міжнародною точкою відліку для розвитку, визначення, планування та керування перезапуском харчового сектора;

провідна платформа для бізнесу та контенту для всього світового харчового співтовариства, де харчові традиції взаємодіють з інноваціями, що надає бізнесу усі можливості для його розширення;

універсальний партнер, який підтримує компанії, постійно відстежуючи ринки та споживчі тенденції з метою обміну навичками та знаннями протягом усього року, зокрема надає необхідну інформацію, допомагає приймати рішення, отримувати нові знання про найкращі практики та інновації тощо.

Надаються спеціальні знижки для зареєстрованих учасників платформи «Nazovni» (розмір знижки буде залежати від кількості компаній)!

Запрошуємо до участі! Реєструйтеся на платформі «Nazovni» за наступним посиланням: https://forms.gle/94mGi9Znjd8zQ5az7.

 

Наверх ↑