Військовозобов’язаних можна забронювати на порталі Дія

Версія для друкуВерсія для друку

Відтепер керівники критично важливих підприємств в тому числі тих, які забезпечують потреби Сил оборони, зможуть забронювати співробітників через портал Дія. Сервіс усуває людський фактор та прискорює процес бронювання.

Під час бета-тесту сервісу, компанії спробували забронювали працівників, у середньому процес тривав до години часу. Зручно, прозоро та швидко. Раніше це б тривало тижнями –  роботодавець збирав папери, підписи та чекав на результат.

Як працює бронювання на порталі Дія:

керівник компанії на порталі Дія подає списки військовозобов’язаних співробітників, на бронювання та засвідчує заяву електронним підписом;

система автоматично перевірить, чи людина працевлаштована офіційно і чи є дані в реєстрі Оберіг;

Дія надішле сповіщення керівнику про результат розгляду протягом доби.

Якщо перевірка успішна – інформація про бронювання зʼявиться в застосунку Резерв+. Також витяг про бронювання можна буде завантажити на порталі й за потреби роздрукувати.

Усі деталі процесу бронювання – у відео за посиланням: https://www.facebook.com/mintsyfra/videos/995743555380364.

Подати заявку на бронювання працівників можна – https://diia.gov.ua/services/bronyuvannya-pracivnikiv .

Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерство оборони України та Міністерство економіки України за сприяння Проєкт ,,Підтримка цифрової трансформації”, що фінансується USAID – US Agency for International Development і UK Dev. Партнер проєкту – Фонд Східна Європа.

 

Наверх ↑