Чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Версія для друкуВерсія для друку

Чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати 

25.01.2024, під головуванням заступника начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Артема ДАЦЕНКА, відбулося чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення) пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В ході засідання члени комісії обговорили стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати підприємствами-боржниками Кременчуцького району.

Необхідно зазначити, що станом на 01 січня 2024 року по чотирьох підприємствах Кременчуцького району заборгованість із виплати заробітної платі, у порівнянні з попереднім місяцем, зменшилася на 24889,0 тис. гривень і становить 24641,7 тис. грн.

Нагадаємо, що щотижневий моніторинг виплати заробітної плати по підприємствам Кременчуцького району, які мають заборгованість з виплати заробітної плати проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1037 „Деякі питання спеціального моніторингу погашення підприємствами, установами і організаціями заборгованості із заробітної платиˮ. Узагальнена інформація про стан заборгованості на підприємствах-боржниках Кременчуцького району щотижня надається Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облвійськадміністрації.

 

Наверх ↑