Грантова можливість для громад

Версія для друкуВерсія для друку

Cedos та Ukraine-Moldova American Enterprise Fund (UMAEF) оголошують конкурс в рамках проєкту «Community reBuilding» для громад на створення або оновлення просторів «центрів спільното творення», а також розвиток програмної діяльності таких центрів.

Взяти участь у конкурсі можуть: організації громадянського суспільства (офіційно зареєстровані громадські або благодійні організації).

У межах даного конкурсу громади зможуть отримати:

підтримку менторів і менторок, які мають експертизу в питаннях просторового дизайну, інклюзії, а також культури, комунікацій і соціальної взаємодії;

допомогу в тому, щоб визначити потреби потенційних користувачок і користувачів просторів;

консультації для планування подій, які допоможуть залучити ширшу аудиторію просторів – як під час ремонту, так і після відкриття.

Сума гранту становить 1 400 000 гривень. Обов’язковою умовою є співфінансування у розмірі щонайменше 20% від суми гранту.

Кінцевий термін подачі заявок: 6 серпня 2024 року

Незабаром відбудеться інформаційна сесія. Дана подія проходитиме через платформу Zoom 25 липня 2024 року. Під час сесії можна дізнатися більш детальну інформацію, зокрема, про умови конкурсу, а також поставити запитання, з приводу грантового конкурсу.

Для реєстрації потрібно заповнити Google форму за посиланням.

Ознайомитися з більш детальною інформацією можна за посиланням.

Реєструйтеся, подавайте грантову заявку та перемагайте!

 

Наверх ↑