Консультації для підвищення експортного потенціалу та ведення експортної діяльності від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Версія для друкуВерсія для друку

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголосила про початок другої хвилі набору на консультації в сфері експорту та зовнішньоекономічної діяльності від експертів провідних консалтингових компаній зі стимулювання експорту та експортного потенціалу.

Консультації зможуть отримати підприємці з переробної галузі економіки. Участь у відборі можуть взяти виробничі компанії, що матимуть у штаті від 10 співробітників на момент подання заявки.

Відібрані учасники отримають консультації із супроводження експортної діяльності, валютного контролю, податкового законодавства, митного оформлення товарів, правових аспектів укладання зовнішньоекономічних контрактів та багатьох інших.

До консультаційних тем належать:

- Митне оформлення та інші питання, пов’язані з оформленням товару для експорту;

- Укладення та виконання зовнішньоекономічних договорів (крім спорів щодо виконання договорів);

- Регулювання відповідності продукції вимогам, необхідним в тому числі для експорту, що може включати питання щодо сертифікації продукції, різні аспекти технічного регулювання товарів, маркування продукції, ліцензування продукції, інша дозвільна документація, питання щодо безпечності продукції тощо;

- Податкове законодавство;

- Валютний контроль та питання платежів, включаючи пов’язаних з експортом;

- Доступ до фінансування та залучення інвестицій, в тому числі для цілей експортної діяльності;

- Логістичні питання, пов’язані з експортною діяльністю.

Учасники отримають консультації від українських консалтингових компаній, серед яких: Sayenko Kharenko, Integrities, PWC, Crowe, KPMG.

Кінцевий термін реєстрації 31 липня 2024 року.

Ознайомитися з більш детальною інформацією можна за посиланням: http://surl.li/wjvusb

Беріть активну участь та дізнавайтеся нову інформацію!

 

 

Наверх ↑