Про електронне декларування у 2024 році

Версія для друкуВерсія для друку

Про електронне декларування у 2024 році

14 лютого 2024 року, для працівників Кременчуцької райвійськадміністрації провели нараду-навчання з питань електронного декларування у 2024 році.

У навчанні взяли участь керівник апарату Кременчуцької райвійськадміністрації Таміла САМБУР, працівники структурних підрозділів райвійськадміністрації.

Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції у Кременчуцькій РВА Тетяна КОВАЛЕНКО, яка ознайомила учасників навчання із загальним порядком подання декларацій та сервісами, інструментами щодо заповнення е-декларацій, які допоможуть суб’єктам декларування легко та ефективно використовувати систему електронного декларування відповідно до Законів України “Про запобігання корупції”, “Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану”.

Нагадаємо, що особа, уповноважена на виконання функцій держави або місцевого самоврядування подає щорічну е-декларацію до 1 квітня за минулий рік.

 

Наверх ↑