Про стан утримання автомобільних доріг місцевого та державного значення на території Кременчуцького району

Версія для друкуВерсія для друку

Про стан утримання автомобільних доріг місцевого та державного значення на території Кременчуцького району

Сьогодні 08.02.2024, на оперативно-розпорядчій нараді у заступника начальника Кременчуцької РВА Віктора САМОЙЛЕНКА розглянули питання про стан утримання автомобільних доріг місцевого та державного значення на території Кременчуцького району.

Завідувач сектору житлово-комунального господарства Кременчуцької РВА Вікторія ШЛЯХОВА проінформувала учасників наради, що генеральною підрядною організацією, яка здійснює експлуатаційне утримання мережі доріг загального користування місцевого значення Полтавської області є ТОВ “РДС-ПОЛТАВА”. Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Кременчуцького району по десяти громадам здійснює підрядна організація ТОВ "ОБЛБУДДОР".

Роботи із зимового утримання на дорогах місцевого значення проводяться з урахуванням пріоритетності, згідно паспорту зимового утримання доріг відповідно до інтенсивності руху. Робота з ліквідації наслідків негоди ведеться у тісній співпраці з працівниками ДСНС та районними підрозділами Національної поліції. В період погіршення погодних умов забезпечується цілодобове чергування та робота механізованих бригад, залучається додаткова техніка для ліквідації наслідків негоди.  Для оперативного реагування на погіршення погодних умов в Агентстві місцевих доріг в Полтавській області працює цілодобова диспетчерська служба (телефон для інформування (050)-015-02-33).

 

Наверх ↑