Сьогодні 05.06.2024 під головуванням заступника начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Віктора САМОЙЛЕНКА відбулася оперативно-розпорядча, нарада.

Версія для друкуВерсія для друку

Сьогодні 05.06.2024 під головуванням заступника начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Віктора САМОЙЛЕНКА відбулася оперативно-розпорядча, нарада на якій було розглянуто питання ,,Щодо надання послуг в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва”. Відділ містобудування та архітектури районної військової адміністрації, ознайомив із перелік послуг та наданий їх обсяг, а саме: надання послуг з видачі містобудівних умов і обмежень, будівельних паспортів, витягів з містобудівної документації та паспортів прив’язки тимчасових споруд, тощо.

Начальником відділу містобудування та архітектури районної військової адміністрації Олександрою КОТЯЙ зазначено що з 12 територіальних громад району тільки у 5 територіальних громадах утворені структурні підрозділи з питань містобудування та архітектури, 7 територіальних громад, у яких не утворені уповноважені органи архітектури та містобудування, делегували повноваження з питань містобудування та архітектури відділу містобудування та архітектури Кременчуцької районної державної адміністрації.

Учасниками наради обговорені нагальні проблеми та проблемні питання. Наголошено на важливості безперебійної та злагодженої роботи відділу.

Наверх ↑