Сьогодні 07.06.2024 під головуванням заступника начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Віктора САМОЙЛЕНКА відбулася оперативно-розпорядча нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Сьогодні 07.06.2024 під головуванням заступника начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Віктора САМОЙЛЕНКА відбулася оперативно-розпорядча нарада, на якій було розглянуто питання ,,Про виконання Закону України ,,Про житлово-комунальні послуги” та підведення підсумків стану проходження опалювального сезону 2023/2024 року та підготовки до опалювального сезону 2024/2025 року.

У ході наради було поінформовано про забезпечення надійної і безпечної експлуатації об’єктів життєдіяльності у районі в осінньо-зимовий період 2023/2024 року. Під час опалювального сезону об’єкти житлово-комунального господарства та соціальної сфери працювали без надзвичайних ситуацій.

Протягом опалювального сезону аварійних ситуацій, що призвели б до тривалого перебою у наданні житлово-комунальних послуг, не виникало.

Підприємствами житлово-комунального господарства та виконавчими комітетами територіальних громад Кременчуцького району було  забезпечено опалення закладів освіти, охорони здоров’я, геріатричних закладів, місць компактного поселення внутрішньо переміщених осіб із забезпеченням у приміщеннях температури, передбаченої санітарними нормами.

За підсумками наради було відзначено вдале проходження громадами цьогорічного опалювального сезону в умовах повномасштабної війни. Зокрема, заступник начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Віктор САМОЙЛЕНКО наголосив на необхідності зосередження на роботі по підготовці до нового 2024/2025 опалювального сезону.

Наверх ↑