засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Версія для друкуВерсія для друку

Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

06.02.2024, під головуванням в.о. начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Артема ДАЦЕНКА відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Участь у роботі комісії взяли представники Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області, Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, Департаменту екології та природніх ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації.

В ході засідання членами комісії були розглянуті питання щодо готовності аварійно-рятувальних служб, спеціалізованих служб та формувань цивільного захисту Кременчуцької місцевої ланки  Полтавської територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ до весняного паводку, пропуску льодоходу, повені  та ліквідації наслідків можливих підтоплень територій Кременчуцького району у 2024 році та звернення голови ініціативної групи жителів Омельницької територіальної громади про ліквідацію наслідків надзвичайної події на річці Псел.

 

Наверх ↑