Відкриття спортивного залу греко-римської боротьби

Версія для друкуВерсія для друку

Відкриття спортивного залу греко-римської боротьби

Сьогодні у Кременчуці урочисто відкрили спортивну залу греко-римської боротьби та спортивного клубу «WАrriors». На цьому заході були присутні олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Жан Беленюк, президент федерації греко-римської боротьби України Олег Сазонов, головний тренер Національної збірної України з греко-римської боротьби Володимир Шацький, віце-президент федерації греко-римської боротьби України, меценат та засновник спортивного клубу “ Warriors” Євгеній Роєнко, керівник федерації греко-римської боротьби України в м. Кременчук, заслужений тренер України Анатолій Коханевич.

Унікальний захід, адже це перше відкриття в Кременчуці оновленої, гарно оснащеної , спеціалізованої зали греко-римської боротьби. Цей спортивний зал, як було оголошено під час відкриття, створений для занять спортом дітей на БЕЗОПЛАТНІЙ основі, особлива увага буде приділятися тимчасово переміщеним особам та дітям тих, хто втратив батьків - військових , які мужньо віддали своє життя захищаючи нашу країну.

Важливо, попри війну, розвивати спорт.

На жаль, внаслідок повномасштабної війни вже загинуло понад 400 українських спортсменів, також приблизно 500 спортивних об'єктів частково або повністю втрачено.

Незламні спортсмени, незважаючи на виклики сьогодення, продовжують тренування, щоб гідно представляти світу свої досягнення і ПЕРЕМОГИ!

Наверх ↑